7 c Alytus
Trečiadienis, Lapkričio 20d.
DzūkijaĮdomu
2018 Lapkričio 23d.
1

Dzūkiškų grikių skonį galėsime pajusti ne tik valgydami, bet ir degustuodami

title„Grikinis”, - tokiu nauju produktu jau džiaugiasi Alytuje veikiančio „Dzūkų alaus restorano“ bravore gaminamų gėrimų kūrėjai.Asociatyvi Alytausgidas.lt nuotr.

Dzūkiją istoriškai garsinančio produkto Alytuje galėsime paragauti ne tik valgydami grikių košę ar ragaudami grikines „babkas“, tačiau ir degustuodami.

„Grikinis”, - tokiu nauju produktu jau džiaugiasi Alytuje veikiančio „Dzūkų alaus restorano“ bravore gaminamų gėrimų kūrėjai.

Grikinį alų sukūrė alytiškis, minėto restorano įkūrėjo Roberto Vitkausko sūnus Rokas Vitkauskas ir aludaris Mindaugas Ručys.

Dzūkijos sostinėje anksčiau buvo verdamas ir „Medaus“ alus. Šį produktą vieni pirmieji Lietuvoje pasiūlė, į parduotuves, o taip pat išskirtinai barų tinklui „Bernelių užeiga“ tiekė ilgą laiką Alytų kaip alaus miestą reprezentavusi, dabar neegzistuojanti darykla „Daiga“.


Komentarai

1
Egle P.2018-11-25
Super, kad jus bandote kazka naujo. Tikslo siekimas saunu. Labai skanus pas jus nealkoholinis alus. Taip pat ir maistas.
traffix.lt

Šią savaitę Dzūkijoje

  • 2 Donatai Alytuje
  • FOLKLORO ANSAMBLIO „ŽVANGUCIS“ 5 METŲ JUBILIEJUS