- sviestas: 20 gramų
- miltai: 1 valgomojo šaukšto
- kajeno pipirai: 0,5 arbatinio šaukštelio
- pienas: 250 mililitrų
- vorčesterio padažas: 1 arbatinio šaukštelio
- tarkuotas fermentinis sūris: 100 gramų
- kietasis tarkuotas sūris: 150 gramų (pvz.: "Džiugas")
- Pradžioje priekaistuvyje išlydome sviestą. Suberiame miltus, kajeno pipirus bei gerai išmaišome.
- Tuomet palaipsniui pilame pieną bei kruopščiai maišome šluotele, kad neliktų gumuliukų. Supilame vorčesterio padažą bei išmaišome.
- Tada sudedame fermentinį bei kietąjį sūrį. Išmaišome šluotele, kol sūris ištirps bei nukeliame nuo ugnies.
- Patiekame su kepta duona. Skanaus!
Recepto autorius: Oditėlės blogas