3 c Alytus
Pirmadienis, Lapkričio 19d.
Kulinarinis gidas
2018 Spalio 10d.
0

Sūrio padažas prie keptos duonos

title
  • sviestas: 20 gramų
  • miltai: 1 valgomojo šaukšto
  • kajeno pipirai: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • pienas: 250 mililitrų
  • vorčesterio padažas: 1 arbatinio šaukštelio
  • tarkuotas fermentinis sūris: 100 gramų
  • kietasis tarkuotas sūris: 150 gramų (pvz.: "Džiugas")
  1. Pradžioje priekaistuvyje išlydome sviestą. Suberiame miltus, kajeno pipirus bei gerai išmaišome.
  2. Tuomet palaipsniui pilame pieną bei kruopščiai maišome šluotele, kad neliktų gumuliukų. Supilame vorčesterio padažą bei išmaišome.
  3. Tada sudedame fermentinį bei kietąjį sūrį. Išmaišome šluotele, kol sūris ištirps bei nukeliame nuo ugnies.
  4. Patiekame su kepta duona. Skanaus!

Recepto autorius: Oditėlės blogas


Komentarai

0
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pirmasis!

Šią savaitę Dzūkijoje

  • Spektaklis „Buvusių moterų reikalai 3“