8 c Alytus
Trečiadienis, Spalio 17d.
Kulinarinis gidas
2018 Spalio 5d.
0

Vyriška silkė

title
  • Silkės filė
  • česnako
  • džiovinto mairūno
  • juodųjų pipirų
  • saulėgrąžų aliejaus
  1. Pirmiausia silkę išmirkome bei supjaustome mažais gabalėliais. Tuomet česnaką (labai daug) smulkiai supjaustome. Mairūną pertriname rankose, kad labiau kvepėtų.
  2. Tuomet į sausą stiklainį dedame sluoksniais: mairūną, česnaką, pipirus, aliejų bei silkę. Stiklainyje neturi būti oro. Uždarome bei laikome šaldytuve bent jau 3 dienas. Skanaujame!
  3. Patarimas: Šis užkandis idealiai tinka prie užšaldytos degtinės

Komentarai

0
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pirmasis!

Šią savaitę Dzūkijoje