6 c Alytus
Penktadienis, Balandžio 19d.
DzūkijaAlytus
2018 Sausio 23d.
0

Alytuje - dar viena kebabinė? Veiklą pradeda „Skonio“ užkandinė

title

Alytuje duris, tiksliau – langelį, atveria nauja užkandinė.

Vienas jos kūrėjų, Dzūkijos sostinėje gyvenantis, menininkų kavinei „Pušis“ vadovaujantis Simon Naffre iš Prancūzijos žengė dar vieną žingsnį alytiškių skonio receptorių lavinimo link - atidaro užkandinę „Skonis“. Jos ragavimo vakare buvo siūlomi kebabai lėkštėje (didelis – 3,80 Eur), lavaše (2,80 Eur) bei duonoje (3 Eur), falafeliai (didelė porcija – 3,80 Eur), buvo galima paskanauti ir svogūnų ar kalmarų žiedų tešloje (1,80-2,20 Eur), taip pat daržovių su kebabo mėsa (2,50 Eur). „Kviečiam visus alkanus paragauti naujo skonio kebabų bei visiems gerai žinomų užkandžių!“, - „Skonis“ kvietė prie „Pušies“, kur laikinai ir įsikūrė užkandinė ant ratų. „...Pirmas toks vidurio rytų infjūzas Dzūkijos sostinėje. Čia jau šis tas“, - 10 iš 10 balų  „Skonio“ falafeliams (aliejuje keptiems kukuliukams iš avinžirnių arba pupų miltų) skyrė ir palaikyti naują S. Naffre iniciatyvą kvietė Alytaus miesto savivaldybės vicemeras Tautvydas Tamulevičius.   [caption id="attachment_81130" align="alignnone" width="2048"] „...Pirmas toks vidurio rytų infjūzas Dzūkijos sostinėje. Čia jau šis tas“, - 10 iš 10 balų „Skonio“ falafeliams skyrė ir palaikyti naują S. Naffre iniciatyvą kvietė Alytaus miesto vicemeras T. Tamulevičius. Tautvydo Tamulevičiaus nuotrauka[/caption] „Šiandien išbandėme! Idėja sveikintina ir neabejoju, jog bus daug norinčių paragauti! ...Deja tenka pripažinti, jog kebabo receptą reiktų ne tik tobulinti, bet gal net ir kardinaliai keisti. Salota kebabo viduje nelabai vykęs sprendimas, kopūstai nors ir senamadiška - laiko patikrinta, šviežias agurkėlis - sveikintina iniciatyva. Lavašas priverčia susilaikyti nuo komentarų. Bendrai paėmus - kebabas sausas burnoj besivoliojantis gniutulas. Džiugu, kad buvo panaudota vištiena, tačiau tai neišgelbėjo šio tortilijos pagrindu susukto gaminio nuo visiško fiasko. Jau nekalbu apie padažą - visų pirma jo buvo gerokai mažai. Antra - aštrus nėra labai aštrus...“, - „Skonio“ užkandinės pastangas įvertino, tačiau vos 5 iš 10 skyrė vienas pirmųjų užkandinės valgytojų Vaidas S., išreiškęs viltį, kad kitas jo apsilankymas galbūt „privers pakeisti nuomonę“. „Šiandien buvo tik pabandymas, pirmas kartas, tad nepykite, jei kažkas buvo negerai ir nebijokit išsakyti nuomonę.  Rytoj ir poryt skelbiame mažytę pertrauką, tam, kad sudėliotume viską į vietas, ištaisytume klaidas ir galėtume pateikti geriausią rezultatą... Susitiksime jau penktadienį, kol kas ten pat, prie kavinės „Pušis“, adresu Vilniaus g. 16“, - operatyviai ir mandagiai į klientų pastabas reagavo naujausia Alytuje greito maisto vieta.

Komentarai

0
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pirmasis!

Šią savaitę Dzūkijoje

  • AMBER CIRKAS Alytuje