Alytuje surengtos kiek neįprastos varžybos. Vienas Dzūkijos sostinėje veikiantis greito maisto restoranas surengė mėsainių valgymo čempionatą. Išmėginti skrandžio talpą nusprendė vienuolika vaikinų. Sumokėję keturių eurų startinį mokestį dalyviai galėjo ne tik prisigrūsti pilną skrandį maisto, bet ir laimėti prizų.
Greito maisto restorano darbuotojai užtikrino, kad mėsainių tikrai nepritrūks. Virtuvė dirbo padidintu pajėgumu. 11-a dalyvių buvo suskirstyti į tris grupes. Jie per keturias minutes turėjo suvalgyti kuo daugiau.
Nors persivalgymas ir laikomas nuodėme, tačiau dalyviai stengėsi suvalgyti kuo daugiau. Kai kurie neslėpė, kad specialiai rengėsi varžyboms, naršė internete ieškodami patarimų. Vienas dalyvis naudojo mėsainio suspaudimo taktiką.
Per keturias minutes po penkis mėsainius į skrandį sugrūsti pavyko Edvinui Grėbliūnui ir Ailandui Skilinskui. Dėl absoliutaus nugalėtojo vardo ėdrūnai varžytis nepanoro, mat skrandis jau buvo pilnas, todėl čempionas paaiškėjo lanko metimo rungtyje.
Pirmą vietą Alytuje vykusiame mėsainių valgymo čempionate laimėjo E. Grėbliūnas, jam atiteko taurė ir medalis. „Atėjau pavalgyti. Viskas pavyko. Tikėjausi laimėti, nes ko čia susirinkome?”, – kalbėjo pirmojo oficialaus Alytuje surengto „Mac Burger” mėsainių valgymo čempionas Edvinas.