Visi, besidomintys sveika mityba, kviečiami į žalio/gyvo maisto kursus. Pavasaris – pats tinkamiausias metas atsikratyti nereikalingų kilogramų, pradėti maitintis lengvu žaliu maistu, pasisemti energijos ir įkvėpimo gyventi bei kurti.
Žaliosios kulinarijos pamokas praves ir į klausimus atsakys Jūratė Marčiulaitienė – pirmosios žaliojo maisto kavinės Alytuje įkūrėja, Ann Wigmore žaliavalgių klubo narė.
Kovo 10 d. (sekmadienį) 10 – 13 val. pirmoji pamoka, kurios tema:
žalios mitybos pagrindai, kokteiliai, riešutų pienas, užtepėlės, sėklų daiginimas
Kovo 17 d. (sekmadienį) 10 – 13 val. antroji pamoka, kurios tema:
padažai, salotos, užkandėlės, sriubos
Kovo 24 d. (sekmadienį) 10 – 13 val. trečioji pamoka, kurios tema:
saldumynai, pagrindiniai patiekalai, suši, gėrimai.
Vienos pamokos kaina 40 litų.
Trijų pamokų kaina – 100 litų.
Mokymų vieta – FITO baras, Tilto g. 2, Alytus.
Net jei ir nesiruošiate keisti įprastos mitybos ir tapti žaliavalgiu, žalioji kulinarija padės paįvairinti savo stalą skaniais patiekalais iš daržovių, vaisių, riešutų, sėklų. Informacija telefonu 8 614 15145. Išankstinė registracija el. paštu.